Рак, Козирог... Кои зодии ще успеят да отслабнат през 2020-а?

Има знаци в зодиака, които имат воля и не се предават
17 дек 2019 19:07, Иванка Гъркова
7
Рак, Козирог... Кои зодии ще успеят да отслабнат през 2020-а?
IStockphoto

 Нова година – нова фигура. Тази цел си поставят мнозина от нас, които не са успели да „влязат“ в старите си дънки през последните няколко месеца. А причините са много – нездравословно хранене, стрес, напрежение, раздяла с гаджето....

Отслабването е предизвикателство, в което ще се втурнат много хора през 2020 г. За него се изискват търпение, усилени тренировки, както и малко помощ от звездите.
 
Според астролога Сюзън Тейлър, хората от четири зодиакални знака имат нужната воля и качества, за да свалят излишните килограми. Ето кои са те:

1. Рак
 
Хората от тази зодия ще имат една успешна 2020 година, изпълнена с положителни промени. Усилията им ще се изплатят и те ще претърпят зрелищна трансформация. Пригответе се за смяна на дрехите в гардероба, защото ще ви трябва по-малък размер, Раци!
 
2. Козирог
 
Родените под този знак трябва да преследват стремглаво целите си през 2020-а. Плутон ще им даде сила и всеотдайност, а Сатурн ще им помогне да изваят фигурата си. Тъй като са доста амбициозни, започнат ли да спортуват, Козирозите няма да изгубят мотивация.
 
Останалите зодии, които ще имат успех в отслабването през 2020-а, четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Эврапэйскый Союз преди 4 години
с храните на ЭСССР пълни с Хормони, Пестициди, Хербициди, Бисфеноли, Консерванти, Палмово масло (известно още като вакса за обувки с време на полуразпад 70 години - повече от среден човешки живот), Рапично масло (известно още като машинно масло за самолетни двигатели), Масло от Памук (известно още като отрова за плъ хове) и т.н. чакайте Отслабване, по-скоро очаквайте Клинично затлъстяване, здравословни проблеми и най-вече Смърт. Това е и целта на ЭСССР - ликвидиране на Европеидната Раса!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ивaнкa е от зодиите, които ще отслабнат умствено още преди края на 2019. Ама тоя хороскоп го крият, че много журналисти ще лъснат в него...
4
1
 
1
 
! Отговори
Козирогиня, преди 4 години
с асцендент "Лъв"Значи затова съм стройна. Досега мислех, че това се дължи на разумното хранене и на старанието да се движа повече.
3
0
 
0
 
! Отговори
Безтегловност преди 4 години
Тази астроложка Сюзън Тейлър никак не познава, раците ако отслабнат ще заприличат на скариди, а водолеите не са дебели, просто задържат повече вода.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знаех че отслабването е по зодии. Мислех че се постига с тренировки и правилно хранене, пък то планетите виновни
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търся мъж - зодия рак, няма да съжалява. :)))

Спонсорирани публикации